Jordy van der Zalm - Personal trainer

Mijn naam is Jordy van der Zalm en al vanaf het moment dat ik mij kan herinneren, is sporten mijn passie. Ik kan niet zonder sport en beweging en ben er dan ook iedere dag mee bezig. 

IEDERE DAG BEWEGEN!

VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN

Op de basisschool had ik voor gymles het hoogste cijfer op mijn rapport en al snel wist ik dat ik in dit vakgebied mijn werk wilde vinden. Ik heb de Aalo gevolgd en daarnaast veel praktijk ervaring opgedaan als fitness instructeur en bij het geven van verschillende soorten groepslessen. Ik deed zelf ook veel aan krachttraining en heb meegedaan aan kickboks wedstrijden.

Met ‘Jor-training’ heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik geef personal & duo trainingen, coaching sessies en geef wekelijks ook een aantal groepslessen (bootcamp en kickboksen). Alle lessen vinden zowel binnen als buiten plaats op een dag, tijd en locatie naar wens.