Jordy van der Zalm - personal trainer

Mijn naam is Jordy van der Zalm en al vanaf het moment dat ik mij kan herinneren, is sporten mijn passie. Ik kan niet zonder sport en beweging en ben er dan ook iedere dag mee bezig. 

IEDERE DAG BEWEGEN!

VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN

Op de basisschool had ik voor gymles het hoogste cijfer op mijn rapport en al snel wist ik dat ik in dit vakgebied mijn werk wilde vinden. Ik heb de Aalo gevolgd, een opleiding voor gewichtsconsulent afgerond en daarnaast veel praktijkervaring opgedaan als fitness instructeur en bij het geven van verschillende soorten groepslessen. Ik deed zelf ook veel aan krachttraining en heb meegedaan aan kickboks wedstrijden.

Met Jor-training heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik geef personal & duo trainingen, coaching sessies en ik geef ook groepslessen (small group, medium group en bootcamp). Alle trainingen van Jor-training vinden zowel binnen in mijn studio als buiten plaats op een dag, tijd en (buiten)locatie naar wens.